home

2007. Katjeskelder - Oosterhout.  

[plattegrondje toevoegen]

Begin

 Nou, lieve mensen zoals je gelezen en gezien hebt is dit een poging om een overzicht te maken van een dikke 25 jaar vakantie.

Het zou leuk zijn om een en ander extra aan te vullen met eventueel wat foto’s, verhalen, anekdotes en misschien iets van rekeningen of wat je ook maar in de kast hebt liggen. Alles wat bijdraagt aan de herinneringen is welkom.

Wat we met dit album willen laten zien is wat er ieder jaar gebeurt(de).

Hoe we dat dit jaar gaan beleven is voor iedereen  nog niet volledig te overzien. Voor menigeen zal het nat eindigen, ook als het niet regent.

Maar het belangrijkste is om het met elkaar te delen.

We wensen iedereen een leuke vakantie toe en hopen dat we een leuk verslag kunnen maken van dit jaar.

home

de Katjeskelder

 Dit jaar gingen we voor de 26e keer met de familie Sluiter op vakantie. En stel je voor, naar een vakantiepark met een aantal pubers is niet niks.

De eerste pubers die de start mochten maken waren Thijs en Otger (neef van Thijs). Ze hebben als bijnaam "afdruiprek" en "sponge-ot". Ze kwamen nat en gingen ook weer nat weg.

Het watergevecht: na een fikse achterstand voor Dré en Sjako opgebouwd in de eerste dagen, werd op de laatste dag de eindsprint ingezet. En jawel hoor, mede door hulp van Bo (waterflesje) en Douschka (waterbak), alsnog een glansrijke overwinning. 

Oh ja, we hebben ook nog aan laser-game gedaan. De lasergame werd geleverd door the Lasercompany uit Amersfoort, het werd buiten uitgevoerd. We liepen de bossen in en konden dan tussen de bomen op mekaar schieten. De eerste 2 partijen werden door Stormtrooper Sjako gewonnen, met een score van 4500 punten(2171 schoten en 3% Hit). Na lang wachten kreeg hij geduchte tegenstand van Pim. Hij won met maar liefst 8300 punten (2222 schoten en 5% Hit).

Op de camping kregen we regelmatig visite, naast "afdruikrek", "Sponge-ot", "Mertens", "Fikkens", kwamen ook Melissa, Maria en Marcel, Antoinette en Edwin, Brigitte en Clemens, Daphne en Yannick, en de vriendin van Maarten langs. Echt even van huis dus.

We hebben een bezoek aan de Efteling gebracht, het was een extra lange zaterdag van sóchtends 10:00 uur tot s'avonds 12:00 uur.

home