home

2006. Vysoke nad Jezirou - TsjechiŽ.  

[plattegrondje toevoegen]

 Dit jaar gingen we naar TsjechiŽ en wel naar de omgeving waar we ook wel eens op wintersport zijn geweest. We zaten echt in de middle of no-where. Het huisje was eigendom van Milan, hij bleef in het huisje wonen tijdens ons verblijf aldaar. Was effe wennen, maar hebben we geen last van gehad, eerder gemak. Milan had een klein stuk van de benedenverdieping, en was een echte klusser. Bijna alles was zelf gemaakt van de keuken tot tafels en stoelen en een heuse bar. Bij de eerste binnenkomst zag het er wat somber uit, maar daar wende je al snel aan. Het huisje lag op een heuvel en heette "Horny". We voelden ons er gelijk thuis toen we dat hoorden ;-).

Boven op de heuvel waar het huis stond was een zwembad aangelegd, vanwaar je een prachtig uitzicht over de omgeving had. Het zwembad had soms onverwachte bezoekers, ook daar wenden we snel aan. Aan een boom hing een schommel met hele lange touwen, zo eentje die je wel eens in Amerikaanse films ziet. Eentje die heel zacht en heel hoog kon gaan, vooral Isa vond dat prachtig.  Het huisje had ook een sauna, Thijs en Otger maakten hier veel gebruik van.

Eten deden we bijna elke dag buitenshuis, in het restaurant onderaan de heuvel. Daar konden we voor zo'n 1.400 kronen (28 kr= Ä1,=) goed en lekker eten. Een keer in de week op vrijdag hadden ze live-muziek.

home

.....

 .....

home